Kültéri fitnesz eszközök ..

Alkategóriák

 • Standard széria...

  STANDARD SZÉRIA

  • A fitnesz eszközök raktáron vannak vagy rövid gyártási határidővel szállíthatók!

  • Az eszközöket kérésére telepítjük de a telepítést Ön is végezheti

  • Anyagminőség: az eszközök acél falvastagsága 3-9 mm, porszórt, égetett felületkezeléssel.

  • EN16630 - kültéri fitnesz szabvány megfelelőség

  • Árlista letöltés

  A legnépszerűbb standard szériás fitnesz eszközeink:

    

    

 • Street Workout (saját...

  A bemutatott eszközök mellett egyedi kombinációk tervezését és gyártását is vállaljuk!

  Árlista letöltés

 • Kültéri súlyemelő...

  A kültéri fitnesz eszközök új kategóriája. Professzionális felhasználók számára is alkalmas.

 • Kültéri fitnesz...

  A kültéri fitnesz eszközök legújabb generációja!

 • Fitnesz eszközök...

  .

  A mozgás minden korban fontos, hozzátartozik az életünkhöz, képes csökkentetni az öregedéssel együtt járó kedvezőtlen élettani hatások nagy részét. Különösen fontos ebben a korban a fizikai aktivitás, mert a szív és érrendszeri betegségek miatt csökkenhet a fizikai állóképesség, az izomerő, a mozgások beszűkülhetnek. Koordinációs és egyensúlyi zavarok léphetnek fel, illetve osteoporosis is kialakulhat. Mozgással nem csak az életminőség javítható, hanem az egyes időskori betegségek is megelőzhetőek. Bár bizonyos kor után itt fáj, ott nyom, érdemes mégis valamilyen mozgásformát választani, és megmozgatni a testet, hogy még évekig jól szolgáljon minket.

  .

  .......<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Wpl_6xIYx2o?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>.

   

 • Rozsdamentes acél...
 • Telepítés

  Kültéri fitnesz eszközök telepítését a  típustól, darabszámtól és a telepítés helyétől függően nettó 33-37eFt/db-os áron vállaljuk, legalább 4 db eszköz megrendelése esetén. Street Workout (saját testsúlyos) eszközeink telepítésére a helyszíntől függő egyedi ajánlatot adunk. A telepítést azonban útmutatónk alapján bármely kőműves szakember el tudja végezni. 

  .

  Süllyesztett oszlopos telepítés (jellemző a Street workout eszközöknél):

 • Referenciák, minőség

  .

  Referenciáink:

  Már több mint 70 településen! A lenti térképen a piros ikonokra kattintva megjelenik a település és a megrendelő neve. Kérésére elküldjük az elérhetőségi adatokat, hogy termékeink és szolgáltatásaink
  minőségéről vevőinknél közvetlenül érdeklődhessen. 

  .

  .

  Minőség:

  Örömmel mondhatjuk el, hogy kültéri fitnesz termékeink iránti kereslet az elmúlt években egyre nő. Vevőink elégedettsége az eszközök kiváló minőségének és nem utolsósorban a hazai piacon egyedülállóan kedvező árfekvésének is köszönhető.

  E nagy teherbírású, időjárásálló eszközök, 3-9 mm falvastagságú, horganyzott acélból, japán csapágyak felhasználásával, égetett porfesték bevonattal készülnek. A kedvező árfekvés a gyáripari technológiának köszönhető mely a kisipari megoldásokhoz képest - kiváló minőség mellett - lényegesen alacsonyabb gyártási önköltség és így alacsonyabb eladási ár elérését teszi lehetővé.

  A termékek magas minőséget az ISO 9001-es, ISO 14001-es gyártói minősítések is garantálják. 

  Kültéri fitnesz eszközeink megfelelnek a vonatkozó EN 16630-as (Helyhez kötött kültéri fitnesz eszközök) szabványnak.

  Örömmel látjuk pilismaróti bemutatótermünkben ahol meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről és összehasonlíthatja más gyátmányok minőségével, árával, ár-érték arányával.