A gépek telepítésében is tudunk segíteni!

 
Kültéri fitnesz gépek standard széria


 

.

.

Street Workout - saját testsúlyos edzéshez

 LE.ST.045.jpg 

.

.

Kültéri súlyemelő eszközök - állítható súlyokkal

.

.

Rozsdamentes acél széria


Parkfejlesztés? Ne feledkezzen meg a kültéri fitnesz eszközökről! 

kültéri fitnesz eszközökSzámos helyen zajlik parkfejlesztés, hogy az embereknek lehetőségük legyen rendezett, kulturált környezetben kikapcsolódni a szabadban. A munkálatok során a megrendelőknek érdemes elgondolkodniuk azon, hogy a területet bővítsék a sportolási lehetőségek irányába. Az emberek részéről van igény erre, ugyanis rengetegen sportolnának a szabadban, azonban ehhez nem mindenhol állnak rendelkezésre megfelelő eszközök, rendezett terület. Ha Ön is parkfejlesztést tervez, és kedvezne a környéken élőknek új sportolási lehetőségekkel, válassza a kültéri fitnesz eszközöket!

A kültéri fitnesz eszközök az utóbbi években rendkívül népszerűek lettek a parkbővítések során. Ezekkel az eszközökkel a mozgás sokkal változatosabb és élvezetesebb, rengeteg izomcsoportot képesek megmozgatni a különféle gyakorlatok. Az eszközök korszerűek, biztonságosan használhatók.

Biztosítson Ön is a szabadtéri sportoláshoz ideális körülményeket, ehhez válassza a kültéri fitnesz eszközöket! A megrendeléshez lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Kültéri fitnesz eszközök ..

Alkategóriák

 • Standard széria...

  STANDARD SZÉRIA

  • A fitnesz eszközök raktáron vannak vagy rövid gyártási határidővel szállíthatók!

  • Az eszközöket kérésére telepítjük de a telepítést Ön is végezheti

  A legnépszerűbb standard szériás fitnesz eszközeink:

    

    

 • Street Workout (saját...

  A bemutatott eszközök mellett egyedi kombinációk tervezését és gyártását is vállaljuk!

  Termék-árlista letöltés

  Fitnesz park projekt ktg. kalkuláció, szállításal, telepítéssel (letölthető Excel file)

 • Kültéri súlyemelő...

  A kültéri fitnesz eszközök új kategóriája. Professzionális felhasználók számára is alkalmas.

 • Rozsdamentes acél...
 • Telepítés

  Kültéri fitnesz eszközök telepítését a  típustól, darabszámtól és a telepítés helyétől függően nettó 33-37eFt/db-os áron vállaljuk, legalább 4 db eszköz megrendelése esetén. Street Workout (saját testsúlyos) eszközeink telepítésére a helyszíntől függő egyedi ajánlatot adunk. A telepítést azonban útmutatónk alapján bármely kőműves szakember el tudja végezni. 

  .

  Süllyesztett oszlopos telepítés (jellemző a Street workout eszközöknél):

 • Kültéri fitnesz...

  .

  Referenciáink:

  Már több mint 70 településen! A lenti térképen a piros ikonokra kattintva megjelenik a település és a megrendelő neve. Kérésére elküldjük az elérhetőségi adatokat, hogy termékeink és szolgáltatásaink
  minőségéről vevőinknél közvetlenül érdeklődhessen. 

  .

  .

  Minőség:

  Örömmel mondhatjuk el, hogy kültéri fitnesz termékeink iránti kereslet az elmúlt években egyre nő. Vevőink elégedettsége az eszközök kiváló minőségének és nem utolsósorban a hazai piacon egyedülállóan kedvező árfekvésének is köszönhető.

  E nagy teherbírású, időjárásálló eszközök, 3-9 mm falvastagságú, horganyzott acélból, japán csapágyak felhasználásával, égetett porfesték bevonattal készülnek. A kedvező árfekvés a gyáripari technológiának köszönhető mely a kisipari megoldásokhoz képest - kiváló minőség mellett - lényegesen alacsonyabb gyártási önköltség és így alacsonyabb eladási ár elérését teszi lehetővé.

  A termékek magas minőséget az ISO 9001-es, ISO 14001-es gyártói minősítések is garantálják. 

  Kültéri fitnesz eszközeink megfelelnek a vonatkozó EN 16630-as (Helyhez kötött kültéri fitnesz eszközök) szabványnak.

  Örömmel látjuk pilismaróti bemutatótermünkben ahol meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről és összehasonlíthatja más gyátmányok minőségével, árával, ár-érték arányával.