Légvárak és egészség

légvárA gyerekek imádják a légvárakat. Családi rendezvényeken szinte mindig az ugrálók a legnépszerűbbek, mert a kicsik akár többször is szívesen visszamennek. Ráadásul ezeknek a játékoknak a használata nem csak nagyon szórakoztató minden korosztály számára, hanem egészséges is.

A légvárakban történő ugrálás átmozgatja az egész testet. Ez fejleszti az izomzatot, erősíti a szívet és szabályozza a vérnyomást. Kutatások kimutatták, hogy a rendszeresen ugráló gyerekeknek sokkal erősebbek a csontjaik a többiekénél. Ahogy a kicsi mozog, úgy a szervezete képes több oxigént juttatni a szövetekbe, közben pedig nő a tüdőkapacitása és a gyermek állóképessége. Ennek köszönhetően erősödik az immunrendszere, de a légvár jó hatással van az egyensúlyérzék fejlődésére, valamint a koordinációs képességre. A légvár használata után garantált a pihentető alvás és a jobb szellemi teljesítmény is.

Amennyiben szeretne légvárat bérelni rendezvényére, nálunk a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért!

Légvárak ..

Alkategóriák

 • Mini légvárak


                                                       

  Cégünk a Happy Hop mini légvárak magyarországi importőre 2005 óta. Az elmúlt 10 évben több mint 
  3.000 db Happy Hop légvárat értékesítettünk, ezeket megtalálod a referenciáinknál. Minőségben és designban világszínvonalú termékeivel a Happy Hop a családi kategóriás légvárak vezető márkája. 

 • Profi légvárak -...

  Profi légvárak - felfújható eszközök 

 • Légvár szerviz  Légvárak garanciális és garancia időn túli javítása.

  Kapcsolat:

  Mobil: +36 30 351 5376

  Email: legvarszerviz (kukac)ugralo.hu

   
  7761 Kozármisleny, Petőfi u. 22.

 • Légvár kiegészítők