1138E-CSO Shoulder wheels Nagyobb

1138E-CSO Váll kerekek

New product

Váll kerék: A váll körüli izmok erősítésére és a váll mozgás terjedelmének növelésére alkalmas segédeszköz, melynek használata rendkívül egyszerű. A kerék kifele illetve befele tekerése más-más izomcsoportokat mozgat meg. Lehet egy illetve két kézzel is használni. A gyengült felső végtag erősítésére és a beszűkült vállízületi mozgás fokozására használható. Ezen kívül a két kerék egyidejű tekerése ellentétes irányba kifejezetten fejleszti a koordinációs képességet, így hemiparetikus/agyi történéseken átesettek számára is ajánlott, hasznos segédeszköz. Egyszerre többen is használhatják, így akár beszélgetés közben, szinte észrevehetetlenül is javítható a váll funkciója.

Bővebb leírás

144 000 Ft‎

  • Nettó ár ÁFA nélkül
  • Gyártási határidő 7-13 munkanap
  • Mennyiségtől függő, kérje árajánlatunkat
  • Nettó 33-37 eFt, a db-számtól és a telepítés helyétől függően, legalább 4 db eszköz megrendelése esetén
  • Útmutatónk alapján a telepítést a megrendelő is végezheti.
  • EN 16630 szabványi megfelelőség

Add to wishlist

Adatlap

- Eszköz méret (szélesség*hosszúság*magasság) 1.2×1.15×1.5m
- Össz terület igény (szabad mozgási térrel) 17 m2
- Minimális testmagasság 140 cm - ez alatti magasság esetén használat csak felnőtt felügyelettel
- Biztonsági szabvány megfelelőség EN16630
- Beton alapok mérete / száma 50*50*70 cm /1db - Talpas ; csavarozott
- Szabadesési magasság 0 m
- Talajtakarás minimális elvárás nincs szükség speciális ütéscsillapításra

Egyéb infó

A váll körüli izmok erősítésére és a váll mozgás terjedelmének növelésére alkalmas segédeszköz, melynek használata rendkívül egyszerű.

A kerék kifele illetve befele tekerése más-más izomcsoportokat mozgat meg. Lehet egy illetve két kézzel is használni. A gyengült felső végtag erősítésére és a beszűkült vállízületi mozgás fokozására használható.

Ezen kívül a két kerék egyidejű tekerése ellentétes irányba kifejezetten fejleszti a koordinációs képességet, így hemiparetikus/agyi történéseken átesettek számára is ajánlott, hasznos segédeszköz. Egyszerre többen is használhatják, így akár beszélgetés közben, szinte észrevehetetlenül is javítható a váll funkciója.