Légvárak

Ugrálóvár, felfújható légvár és egészség

légvárA gyerekek imádják a légvárakat. Családi rendezvényeken szinte mindig a felfújható ugrálóvár a legnépszerűbb, mert a kicsik akár többször is szívesen visszamennek. Ráadásul ezeknek a játékoknak a használata nem csak nagyon szórakoztató minden korosztály számára, hanem egészséges is.A légvárakban történő...

Ugrálóvár, felfújható légvár és egészség

légvárA gyerekek imádják a légvárakat. Családi rendezvényeken szinte mindig a felfújható ugrálóvár a legnépszerűbb, mert a kicsik akár többször is szívesen visszamennek. Ráadásul ezeknek a játékoknak a használata nem csak nagyon szórakoztató minden korosztály számára, hanem egészséges is.A légvárakban történő ugrálás átmozgatja az egész testet. Ez fejleszti az izomzatot, erősíti a szívet és szabályozza a vérnyomást. Kutatások kimutatták, hogy a rendszeresen ugráló gyerekeknek sokkal erősebbek a csontjaik a többiekénél. Ahogy a kicsi mozog, úgy a szervezete képes több oxigént juttatni a szövetekbe, közben pedig nő a tüdőkapacitása és a gyermek állóképessége. Ennek köszönhetően erősödik az immunrendszere, de a légvár jó hatással van az egyensúlyérzék fejlődésére, valamint a koordinációs képességre. A légvár használata után garantált a pihentető alvás és a jobb szellemi teljesítmény is.

Bővebben

Légvárak 4 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Mini légvárak

  Cégünk a Happy Hop ugrálóvárak - mini légvárak magyarországi importőre 2005 óta. Az elmúlt 15 évben többezer db Happy Hop felfújható ugrálóvárat értékesítettünk. Minőségben és designban világszínvonalú termékeivel a Happy Hop a családi kategóriás, hobby légvárak vezető márkája. 
   


                       

               

 • Profi légvárak -...

  Profi légvárak - felfújható eszközök 

 • Légvár kiegészítők
Mutat 1 - 4 / 4
Mutat 1 - 4 / 4