Kültéri fitnesz eszközök

A gépek telepítésében is tudunk segíteni!

 
Kültéri fitnesz gépek standard széria


 

.

.

Street Workout - saját testsúlyos edzéshez

 LE.ST.045.jpg 

.

.

Kültéri súlyemelő eszközök - állítható súlyokkal

.

.

Rozsdamentes acél széria


Minőségi street workout eszközök kedvező áron!

A minőség az élet minden területén fontos, hiszen senki sem szereti a felesleges k...

A gépek telepítésében is tudunk segíteni!

 
Kültéri fitnesz gépek standard széria


 

.

.

Street Workout - saját testsúlyos edzéshez

 LE.ST.045.jpg 

.

.

Kültéri súlyemelő eszközök - állítható súlyokkal

.

.

Rozsdamentes acél széria


Minőségi street workout eszközök kedvező áron!

A minőség az élet minden területén fontos, hiszen senki sem szereti a felesleges kiadásokat, egy rossz minőségű termék pedig végső soron többe kerül, hiszen többször is meg kell vásárolni, javíttatni kell, vagy egyéb módokon húzza ki a pénzt a zsebünkből. Ugyanez vonatkoztatható a minőségi street workout eszközökre is.

A kínálatunkból beszerezhető minőségi street workout eszközöket úgy terveztük, illetve kiviteleztük, hogy egyrészt kiszolgálják a sportolni vágyókat, másrészt az üzemeltetőjük is elégedett legyen velük. A felületüket porfestéssel láttuk el, ami összefüggő és tartós bevonatot képez, így hosszú ideig képesek ellenállni az időjárási hatásoknak, a karbantartási igényük épp ezért igen csekély. Az áruk viszont alacsony a minőségükhöz képest, ezért megéri közülük választani!

Amennyiben Ön is szeretne minőségi street workout eszközöket vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Tegye vonzóbbá a parkot, válasszon kültéri fitnesz gépeket!

ugralo-hu-19nov.jpgA fővárosban és az ország több településén is vannak olyan parkok, amik igencsak kihaltak. Az elhanyagolt, kopár területek nem túl vonzók az emberek számára, így kerülik is a szóban forgó részeket. Az önkormányzatoknak, üzemeltetőknek érdemes ezekkel a területekkel foglalkozniuk, hiszen kiváló közösségi teret lehet létrehozni belőlük, ezt pedig a környéken élők mindenképp értékelni fogják. Ha Ön is szeretne kedvezni az embereknek, és ismét vonzóbbá tenné a parkot, az utcabútorokon kívül szerezzen be kültéri fitnesz gépeket is!

A kültéri fitnesz gépek sokakat oda fognak vonzani a park területére, hiszen ezeket az eszközöket a mindennapi edzéseikhez tudják hasznosítani az emberek. A kültéri fitnesz gépek tökéletes körülményeket biztosítanak a sportoláshoz, ennek hatására biztosan látogatottabb lesz a park, különösen a tavaszi, nyári és őszi időszakban.  A kültéri fitnesz gépek tartós, megbízható berendezések, amikre hosszú távon számíthatnak a környéken élők.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné kültéri fitnesz gépekkel bővíteni a területet, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Parkfejlesztés? Ne feledkezzen meg a kültéri fitnesz eszközökről! 

kültéri fitnesz eszközökSzámos helyen zajlik parkfejlesztés, hogy az embereknek lehetőségük legyen rendezett, kulturált környezetben kikapcsolódni a szabadban. A munkálatok során a megrendelőknek érdemes elgondolkodniuk azon, hogy a területet bővítsék a sportolási lehetőségek irányába. Az emberek részéről van igény erre, ugyanis rengetegen sportolnának a szabadban, azonban ehhez nem mindenhol állnak rendelkezésre megfelelő eszközök, rendezett terület. Ha Ön is parkfejlesztést tervez, és kedvezne a környéken élőknek új sportolási lehetőségekkel, válassza a kültéri fitnesz eszközöket!

A kültéri fitnesz eszközök az utóbbi években rendkívül népszerűek lettek a parkbővítések során. Ezekkel az eszközökkel a mozgás sokkal változatosabb és élvezetesebb, rengeteg izomcsoportot képesek megmozgatni a különféle gyakorlatok. Az eszközök korszerűek, biztonságosan használhatók.

Biztosítson Ön is a szabadtéri sportoláshoz ideális körülményeket, ehhez válassza a kültéri fitnesz eszközöket! A megrendeléshez lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Bővebben

Kültéri fitnesz eszközök 14 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Standard széria...

  STANDARD SZÉRIA

  • A fitnesz eszközök raktáron vannak vagy rövid gyártási határidővel szállíthatók!

  • Az eszközöket kérésére telepítjük de a telepítést Ön is végezheti

  • Gyártóüzemünkben elképzeléseit egyedi tervezéssel is megvalósítjuk

  • EN16630 - kültéri fitnesz szabvány megfelelőség

  A legnépszerűbb standard szériás fitnesz eszközeink:

    

    

  A legnépszerűbb standard szériás kültéri fitness eszközök

  A sport – szerencsére – egyre fontosabb az embereknek, hiszen a mai világban egyre gyakoribb az ülőmunka, egyre kevesebb a mozgás, és már Magyarországon is népbetegségnek számít az elhízás és az emiatt kialakuló szív- és érrendszeri betegségek. A kültéri fitness eszközökkel még inkább lehet ösztönözni a lakosságot a mozgásra, hiszen sokaknak nincs lehetőségük fitnessterembe járni.

  A standard szériás fitness eszközök között mindenféle gyakorlat elvégzésére alkalmas sportszerek szerepelnek kedvező áron és kiváló minőségben. A felületük porfestett, így hosszú ideig képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, a karbantartási igényük csekély, egyes típusok esetében pedig gyakorlatilag nulla, érdemes tehát közülük választani, ha fitnesspark létrehozása a cél!

  Ha felkeltettük az érdeklődését standard szériás fitness eszközeink iránt, tekintse meg kínálatunkat, és rendelje meg azokat a típusokat, amelyekkel szeretne hozzájárulni az emberek egészségéhez! Kérésére a megvásárolt termékek telepítésében is a segítségére leszünk. Amennyiben kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

 • Street Workout (saját...

  A bemutatott eszközök mellett egyedi kombinációk tervezését és gyártását is vállaljuk!

  Kültéri street workout eszközök saját testsúlyos edzéshez

  ugralo-hu-19okt.jpgA saját testsúlyos edzés egyre népszerűbb, hiszen a felpumpált izmok helyett valódi erőt lehet vele fejleszteni, ráadásul alig kell hozzá valamilyen felszerelés, tehát a leginkább pénztárcakímélő edzésforma. Ha a környéken ráadásul még kültéri street workout eszközök is vannak, akkor pedig gyakorlatilag teljesen ingyen lehet komoly edzéseket végezni.

  A kültéri street workout eszközök többfélék lehetnek a legegyszerűbbektől az összetett, többféle mozgásforma megvalósítására alkalmas komplexumokig. A segítségükkel könnyen megvalósítható a saját testsúlyos edzés szinte minden eleme, csupán sportruházatra van hozzá szükség. Parkfelújítás, átalakítás esetén mindenképp érdemes sportolásra alkalmas területet is létrehozni, mivel a sport az egészség záloga, és sokan csak azért nem kezdik el, mert nem tudnak, vagy akarnak nagy összegeket elkölteni sportszerekre és fitnessbérletre.

  Amennyiben szeretne kültéri street workout eszközöket vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 • Kültéri súlyemelő...
 • Kerekesszékes kültéri...

  Saját gyártású kerekeszékes kültéri fitnesz gépeink !

 • Rozsdamentes acél...
 • Telepítés

  Kültéri fitnesz eszközök telepítését a  típustól, darabszámtól és a telepítés helyétől függően vállaljuk, legalább 4 db eszköz megrendelése esetén. Street Workout (saját testsúlyos) eszközeink telepítésére a helyszíntől függő egyedi ajánlatot adunk. A telepítést azonban útmutatónk alapján bármely kőműves szakember el tudja végezni. 

  .

  Süllyesztett oszlopos telepítés (jellemző a Street workout eszközöknél):

 • Letöltések
 • Kültéri fitnesz...

  .

  Referenciáink:

  Már több mint 70 településen! A lenti térképen a piros ikonokra kattintva megjelenik a település és a megrendelő neve. Kérésére elküldjük az elérhetőségi adatokat, hogy termékeink és szolgáltatásaink
  minőségéről vevőinknél közvetlenül érdeklődhessen. 

  .

  .

  Minőség:

  Örömmel mondhatjuk el, hogy kültéri fitnesz termékeink iránti kereslet az elmúlt években egyre nő. Vevőink elégedettsége az eszközök kiváló minőségének és nem utolsósorban a hazai piacon egyedülállóan kedvező árfekvésének is köszönhető.

  E nagy teherbírású, időjárásálló eszközök, 3-9 mm falvastagságú, horganyzott acélból, japán csapágyak felhasználásával, égetett porfesték bevonattal készülnek. A kedvező árfekvés a gyáripari technológiának köszönhető mely a kisipari megoldásokhoz képest - kiváló minőség mellett - lényegesen alacsonyabb gyártási önköltség és így alacsonyabb eladási ár elérését teszi lehetővé.

  A termékek magas minőséget az ISO 9001-es, ISO 14001-es gyártói minősítések is garantálják. 

  Kültéri fitnesz eszközeink megfelelnek a vonatkozó EN 16630-as (Helyhez kötött kültéri fitnesz eszközök) szabványnak.

  Örömmel látjuk pilismaróti bemutatótermünkben ahol meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről és összehasonlíthatja más gyátmányok minőségével, árával, ár-érték arányával.Mutat 1 - 14 / 14
Mutat 1 - 14 / 14